Start cultureel seizoen met FluXus Open (huis)

Zaterdag 10 september 2022 opent FluXus op feestelijke wijze het nieuwe culturele seizoen van 2022-2023. De leslocaties aan de Westzijde 148 en 168 in Zaandam, houden open huis. Van 13.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om binnen te lopen en zijn er verschillende korte optredens en leuke workshops, waar je kennis kunt maken met docenten en hun lessen. Er zijn geen kosten verbonden aan entree en deelname.

In de Muziekschool kun je onder andere aanwezig zijn bij de open repetities van verschillende samenspelgroepen. Actief meedoen kan bij de gezamenlijke open repetitie van jeugdorkest Sinfoniëtta. Ze spelen onder andere de Disney Waltz Medley en ‘You’re nobody til somebody loves you’ waarbij meezingen welkom is. Zelf instrumenten leren kennen en uitproberen kan in de lokalen aan de Westzijde 148. Op nummer 168 zijn exposities te zien van leerlingen van verschillende beeldende kunstdocenten. Daar is ook het FluXlab open, zijn er workshops zang en dans, documentaire maken, vilten en meer. Ook zijn er op het binnenplein muziekoptredens waarvan je onder het genot van een hapje en een drankje van restaurant JP1886 kunt genieten.

Strippenkaart

Dit jaar is er een speciale strippenkaart. Bij deelname aan een activiteit tijdens FluXus Open ontvang je een stempel. Bij vijf stempels staat je een leuke verrassing te wachten.

Vooraf inschrijven mogelijk

Op fluxus.nl is een programmaoverzicht te vinden van alle activiteiten tijdens FluXus Open. Per activiteit is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Dit kan tot en met 8 september met een mailbericht aan klantenservice@fluxus.nl. Vergeet niet duidelijk te vermelden voor welke presentatie, les of workshop je inschrijft. Op de dag zelf aanmelden aan de deur kan ook, voor zover er dan nog plek is.