Start aanmelding Carols from Scratch dag

Als er één ding magisch is rond de feestdagen dan is het wel harmonieuze samenzang. Om naar te luisteren maar zeker ook om aan deel te nemen. Op zaterdag 16 december vindt weer de Carols from Scratch dag plaats bij FluXus, locatie muziekschool. Het aanmelden voor deze dag is gestart!

Gezellige samenzang op de Carols from Scratch dag

Dit jaar met sfeervolle begeleiding van het Zaans Klarinet Kollektief

Op de altijd populaire Carols from Scratch dag kunnen doorgewinterde én beginnende zangers hun hart ophalen. Op 16 december worden prachtige kerstliederen ingestudeerd onder bezielende begeleiding van dirigent Simon Dubbeld en pianiste Joke van der Bunt. Van begin tot eind is de dag verzorgd, met muziek, eten en drinken en heel veel gezelligheid.

Het programma van Carols from Scratch start om 9:30 uur. Voor de deelnemers staat dan de koffie klaar en een half uurtje erna wordt er gestart met het instuderen van kerstliedjes. Alvast beginnen met voorpret en voorbereiding? Vanaf 30 november kan de muziek worden opgehaald bij de FluXus, locatie Muziekschool om te oefenen. Hier kan je je ook aanmelden. De kosten van deelname aan de Carols van Scratch dag zijn € 32,50. Hiervoor ontvang je de muziek voor de te zingen Carols, in de pauzes koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch en een hele gezellige dag die afgesloten wordt met een hapje en een drankje.

Meer weten of aanmelden? Kom gerust langs of bel naar 075-6356111. De aanmeldformulieren liggen klaar op de balie van de locatie Muziekschool aan de Westzijde 148 in Zaandam. En via de FluXus website kan digitaal worden aangemeld. Daar staat ook alle informatie overzichtelijk op een rijtje. Luisteraars zijn van harte uitgenodigd om 16 december om 16:00 uur komen luisteren in de Pasveerzaal tijdens de eindpresentatie. Het Zaans Klarinet Kollektief verzorgt dit jaar een muzikaal intermezzo! Simon Dubbeld begeleidt dit Zaanse collectief dat ook een aantal kerstliederen zal begeleiden. De eindpresentatie is gratis toegankelijk voor publiek en iedereen is welkom om te komen luisteren!