Kom Christmas Carols zingen bij FluXus

Zing je graag? FluXus brengt je graag in kerstsfeer tijdens een gezellige Carols from Scratch-dag op zaterdag 17 december 2022. Ook mensen zonder koorervaring zijn van harte welkom op deze muzikale dag. Onder begeleiding van koordirigent  Simon Dubbeld en pianiste Joke van der Bunt worden traditionele Christmas Carols en andere kerstliedjes ingestudeerd. De dag wordt afgesloten met een feestelijke optreden voor publiek.

De Carols from Scratch-dag is een traditie bij FluXus en al honderden deelnemers genoten van de gezellige en muzikale dag. Doe je mee dan staat de koffie vanaf 9.30 uur voor je klaar. Om 10.00 uur wordt met de repetities begonnen. Deze worden onderbroken voor koffie/thee en lekkers en rond het middaguur voor een lekkere lunch.

Kom luisteren!

Om 16.00 uur worden de ingestudeerde carols ten gehore gebracht in de Pasveerzaal bij. Publiek is van harte welkom en toegang is vrij. De presentatie duurt tot circa 17.00 uur.

Inschrijving en deelname
De kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 32,50. Dit is inclusief alle muziek voor de te zingen carols, koffie/thee met lekkers, lunch en een hapje en een drankje bij de afsluiting. De Carols from Scratch-dag vindt plaats bij FluXus bij de muziekschool op Westzijde 148 in Zaandam. Hier kun je vanaf 2 december ook de muziek ophalen en de kosten voor deelname afrekenen (Pin Only). Aanmelden en inschrijven kan tot 1 december bij Marion Hofer via mhofer@fluxus.nl of 075 635 61 11. Meer informatie op fluxus.nl/agenda of via Marion.