Het Festival Jazz in de Winkel keert terug op 2 december 2023!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het populaire Festival Jazz in de Winkel weer plaatsvindt op zaterdag 2 december 2023. Dit jaarlijkse evenement verenigt muziekliefhebbers voor een dag vol onvergetelijke muziek en opkomend talent.
Het begint om 15.00 uur en beslaat verschillende locaties in Zaandam, waaronder de Bullekerk, FluXus Pasveerzaal en PLAYroom.

Deze editie biedt een indrukwekkende line-up met nationale en internationale artiesten, waaronder de iconische Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis. Mis de unieke fusie van jazz, fusion en gospel tussen Zuco 103 & Z.O. Gospel Choir niet, evenals andere briljante samenwerkingen, waaronder het Nationaal Jeugd Jazz Orkest en latinjazz trompettiste Maite Hontelé.

Talentvolle jazzmuzikanten als Jesse Schilderink, Teun Cremers, Reinier Baas en Jesse van Ruller zorgen voor een dag vol virtuositeit. M.A.S.T. met Zaanse drumvirtuoos Teunis Loot bieden een boeiende mix van stijlen.

En vergeet niet de Junior Jazz Experience, de belichaming van de toekomst van jazz. Als kers op de taart is er op 3 december een exclusief bonusconcert met Gijs Levelt Spoken Quartet bij Jazz Inverdan, toegankelijk met een Jazz in de Winkel Festivalkaart.

Toegang voor het Festival Jazz in de Winkel kost slechts €29,50, inclusief het talentenprogramma. Voor alleen het middagprogramma is de entree €10,- en groepstickets kosten vier voor de prijs van drie.

Mis deze kans niet om te genieten van een dag vol jazzmuziek, nieuw talent te ontdekken en de unieke sfeer van het Festival Jazz in de Winkel te ervaren. We nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 2 december 2023 deel te nemen.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek onze website op www.jazzindewinkel.nl