Moederdag in Het Element Zaandam!!

Datum/Tijd
zo 09-06-2024
10:00 - 16:00 uur

Locatie
Het Element
Zilverschoonplein 18
1508 CK Zaandam

Categorieën


Het is tijd voor moeders om te stralen!

Een professionele fotoshoot door Codruta van Your.story.photo in Het Element Zaandam met een speciaal doel: prachtige foto’s van prachtige moeders en hun kinderen. 

Vier het moederschap met een memorabele fotoshoot, een relaxte massage (terwijl de kinderen spelen in een speciale ‘kinderhoek’) en een verfrissende smoothie!

Datum en tijd: 9 Juni 2024 van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Het Element Zaandam (gratis parkeren)
Kosten: €175,- per moeder, alle opbrengsten worden gedoneerd aan Save The Children

Wat kun je verwachten tijdens deze dag:

1: 10-15 minuten een leuke professionele fotoshoot samen met jouw kind(eren). Je ontvangt 5 digitale nabewerkte hoge resolutie foto’s van JOUW keuze met de optie om meer foto’s af te nemen (€15,- per digitale foto – speciale moederdag prijs) De foto’s ontvang je per e-mail ongeveer 3 weken na het evenement.  

2: Een heerlijke ontspannen 15 minuten stoelmassage voor jou als moeder na de fotoshoot, om je te helpen relaxen. Deze stoelmassage wordt gegeven door therapeut Elise Vitte en Lana van Liyana Clinic.

3: Een speciale kinderhoek georganiseerd door hopi paradise, waar kinderen een speciale verassing voor hun moeder kunnen maken. Bij de kinderhoek worden ze begeleid door Jenny  (gecertificeerd care-taker) zodat moeders kunnen genieten van de massage. 

4: Een verfrissende smoothie! 

Dit evenement gaat een stapje verder dan het vieren van het moederschap. Het geeft ook de kans om liefde en solidariteit te geven aan moeders en kinderen die minder geluk hebben. Daarom gaat de opbrengst van deze dag naar Save The Children Nederland. 

Kom dus naar deze speciale dag, vier jezelf en help hierdoor mee aan een mooiere toekomst voor moeders en kinderen overal ter wereld. 

Laten we samen het verschil maken!