Agenda Filmtheater De Fabriek speelweek 8 t/m 14 februari 2024

Deze week in De Fabriek. Landelijke premières: Poor Things, Scrapper, Inshallah a Boy. Specials: Voorpremière The Great Escaper met Afternoon Tea, FabriekSneak x Cineville, Cheesy Valentine met kaasfondue en Notting Hill of Simple comme Sylvain. Volgende week: Music & Movie Night: Nick Cave – Mutiny in Heaven.

Voorpremière The Great Escaper
Inmiddels een beproefd recept voor de zondagmiddag: een voorpremière van een heerlijke film voorafgegaan door een Afternoon Tea. De Afternoon Tea bestaat uit een pot thee met een selectie lekkerijen, waaronder een kokosmacroon, boterkoek en scones. De inloop van de Afternoon Tea is tussen 15.30 en 16.00 uur, de voorpremière van de film The Great Escaper start om 17.00 uur. N.B. Op dit moment zijn er enkel tickets beschikbaar inclusief de Afternoon Tea. Zodra deze uitverkocht zijn zullen er ook reguliere filmtickets in de verkoop gaan.

The Great Escaper, met Michael Caine en Glenda Jackson (in haar laatste rol) vertelt het waargebeurde verhaal van een WO2-veteraan die ontsnapt uit het verzorgingstehuis om de D-Day-herdenking in Normandië bij te wonen.

Donderdag 08 februari

Vrijdag 09 februari

Zaterdag 10 februari

Zondag 11 februari

  Maandag 12 februari

Dinsdag 13 februari

Woensdag 14 februari