The Selfish, DayFish & Animal Space

Wanneer

vr 06-12-2024    
20:30

Waar

Podium De Flux
Hemkade 48, Zaandam, 1506 PS

Evenement type

Het is weer tijd voor een Zaanse bandavond! Drie bands staan te popelen om het podium te betreden met hun krachtige vocalen, stevige gitaarriffs, atmosferische synthlijnen en strakke ritmesecties met onstuitbare energie!

Animal Space
Deze driekoppige band combineert funk, punk, rock en soul tot een authentiek eigen geluid met een boodschap van zelfexpressie. Met Rik’s dynamische beats, Arne’s meeslepende zang en gitaarvaardigheden en Fabians pulserende baslijnen raken hun optredens diep. Beleef de ongefilterde echtheid van Animal Space. Ga met ons mee op een reis die grenzen overstijgt en zelfexpressie omarmt, waar wilde emoties samenkomen en je uitnodigen om de rauwe waarheid in jezelf te omarmen.

The Selfish
Deze dynamische Zaanse rockband combineert de rauwe energie van traditionele rock met de levendige klanken van synthesizers en analoge instrumenten.

Geinspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden, brengen ze het beste van rock en moderne elektronische muziek samen. Hun muziek wordt gekenmerkt door krachtige vocalen, stevige gitaarriffs, atmosferische synthlijnen en een strakke ritmesectie met onstuitbare energie.

The Selfish bestaat uit Arjen Knaap (drums), Tarah Ouwerkerk (vocals), Jan Jaap Doeven (gitaar/synth), Jeroen Knaap (keyboard) en Ralph de Lange (basgitaar).

DayFish
Jonge vaders, maar met de energie van een indoorspeeltuin na gratis snoep. Denk aan Dua Lipa, maar dan sexy. Shakira, maar dan met heupen die soms een leugentje om bestwil tegen de kinderen zeggen.
Met synths uit de werklaptop, gitaren van toen we nog geen vaste lasten hadden, en drums met de strakheid van de maandelijkse hypotheek.

In mei hebben ze hun onze debuutsingle I Like You The Way You Are! opgenomen met producer Frans Hendriks (Doe Maar, Henny Vrienten, Def P & Beatbusters, Beef) in de iconische studio Het Gemengd Bedrijf in Limmen, waar het laatste album van Doe Maar – Versies / Limmen Tapes – is opgenomen.
DayFish bestaat uit Sebastiaan Roozendaal, zang en gitaar, Arjan Kuijper, bas, Thijs Polfliet, toetsen, gitaar en zang, en Armando Marchena op drums.