Zaans Ontzet zoekt strijdlustige Spelers!

Meedoen aan een semi-professionele musical? De Musical Academy zoekt nog talentvolle zangers, spelers, dansers en muzikanten tussen de 9 en 90 jaar. De audities zijn op maandag 11 en 18 september tussen 19.00 en 22.00 uur bij FluXus (Verkadefabriek) op Westzijde 168 in Zaandam.
In mei 2024 gaat de nieuwe voorstelling ‘Het Zaans Ontzet’ meerdere malen spelen. Deze voorstelling staat in het teken van 50 jaar Zaanstad en gaat over het roemrijke verleden van de Zaankanters ten tijde van de Tachtigjarige oorlog. Het theatertalent laat de toeschouwers realiseren dat opeens niets meer hetzelfde is. Vriendschap, vertrouwen en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. Oorlog zet alles op zijn kop en zet de verhoudingen op scherp. Iedereen moet keuzes maken. Je ogen sluiten, doelbewust kiezen voor de vijand? Een voorstelling over vechten voor vrijheid, ongelijkheid en overwinning en… het vieren van PinksterDrie.

Aanmelden?

Wees moedig en doe mee met de vrijblijvende, open auditie op maandag 11 en maandag 18 september. Voor (bijna) iedereen is wel een rol weggelegd. De ervaren docenten Majanka Frohlich en Daphne Groot nemen je mee de theaterwereld in en brengen met humor, gedrevenheid en geduld de fijne kneepjes van het vak bij.

Stuur een e-mail met je foto, leeftijd en ervaring aan: productie@fluxus.nl. Je krijgt vervolgens te horen op welke datum en welk tijdstip je bent uitgenodigd voor de auditie.

Aangenomen en dan..

Dan word je deelnemer van de Musical Academy en betaal je een vergoeding. Musical Academy is ook beschikbaar via de Meedoen Zaanstad regeling. Je hebt iedere maandagavond repetities, daarnaast word je geacht alle lessen, doorlopen en voorstellingen aanwezig te zijn. De planning krijg je na aanmelding voor de auditie toegestuurd. Meer informatie over de Musical Academy en prijzen vind je op de website van FluXus.