Winactie Zaanstore: fietsrondje molens met molenaar Abel Blom

Van vrijdag 7 april t/m 30 april hebben klanten van de Zaanstore een extra reden om een molenroute aan te schaffen. Bij aankoop van een molenroute maak je kans op een gegidste fietstocht langs verschillende Zaanse Molens met molenaar Abel Blom. Daarnaast krijg je een gratis* limited-edition Zaans-fietsbel cadeau.

Abel Blom is niet alleen architect, maar ook molenaar bij houtzaagmolen Het Jonge Schaap op de Zaanse Schans. Tijdens de actie van de Zaanstore krijgen klanten die een Molenroute kopen, de kans om fietsend een aantal molens langs te gaan met Abel als gids. Abel zal de prijswinnaars op 19 mei meenemen op een inspirerende fietstocht van ca. 16 km. Onderweg is er een koffiepauze met gebak en aan het eind van de route een bezoek aan molen Het Jonge Schaap met uitleg van Abel.

Meedoen met de actie kan door het kassabonnetje met naam en telefoonnummer in te leveren na aankoop van een molenroute in de winkel. De molenroute kost €2,50. Storemanager Miranda Nijman: “Het is een unieke kans om de mooiste verhalen over het molenaarschap te horen. Abel is super enthousiast over dit mooie ambacht en neemt zijn bezoekers graag mee in dit verhaal.”

Let op: de actie geldt niet bij aankopen in de webshop. Kom daarom vooral langs in de Zaanstore op Stadhuisplein 96 in Zaandam.

*Maximaal twee per klant, zolang de voorraad strekt.