Start kaartverkoop Zaantheater is begonnen!

Voor wie wil genieten van cabaret, dans, toneel, muziek, musical of van een uitje met het hele gezin, kan komend theaterseizoen zijn hart ophalen bij het Zaantheater. Het aanbod voor seizoen 2024-2025 staat online! Met ruim 200 voorstellingen op het programma biedt het theater aan de Zaan een zeer gevarieerd programma voor iedereen. Grote cabaretnamen als Najib Amhali, Claudia de Breij, Rayen Panday, Plien & Bianca en Bert Visscher komen in Zaandam, maar het programma biedt ook genoeg keus voor gezinnen en verborgen pareltjes in dans en toneel die niet te missen zijn.

De kaartverkoop voor alle voorstellingen start donderdag 30 mei om 10.00 uur via Zaantheater.nl en aan de kassa van het theater aan de Zaan.

 Een greep uit het aanbod seizoen 2024-2025

Niemand minder dan Najib Amhali opent op donderdag 12 september officieel het nieuwe theaterseizoen van het Zaantheater met zijn jubileumshow 30 jaar on stage. Naast Najib weten ook grote cabaretnamen als Plien & Bianca, Claudia Breij, Rayen Panday, Bert Visscher, Daniël Arends of de immens populaire mannen van Supergaande de weg naar de Zaanstad te vinden. Uiteraard biedt het Zaantheater ook een podium aan nieuw talent als Yunus Aktas, Valentina Tóth en Nina de la Parra.

Er staat niet alleen cabaret op het programma. Er is ook een prachtig aanbod aan dans, variërend van modern van Scapino Ballet en Conny Janssen tot het klassieke Zwanenmeer, en alles daartussenin. Ook kun je live je favoriete muzikanten als Jett Rebel, The CineMusic Experience, JOHAN en Nielson zien. Of geniet met het hele gezin van de familiemusical Kruimeltje, De Proefkeuken of het operasprookje De Piratenkoningin (met Francis van Broekhuizen) en kun je met de allerkleinsten naar bijvoorbeeld Het Prentenboekjesfestival. Daarnaast wordt het landelijke jaarlijks feest LichteGedichtenDag (met o.a. Ivo de Wijs, Katinka Polderman en Erik van Muiswinkel) in het Zaantheater gevierd, en spelen grote toneelnamen als Anne Will Blankers, Carine Crutzen, Bert Luppes en gezelschappen als Het Nationale Theater en Toneelgroep Maasstricht toneelklassiekers of nieuwe verhalen. Én reizen de musicals Saterday Night Fever, Malle Babbe en Shrek langs. Kortom, er is genoeg te lachen, te verwonderen én te ontdekken komend seizoen in het Zaantheater!

Het volledige programma is te vinden op Zaantheater.nl. De kaartverkoop start donderdag 30 mei om 10.00 uur online en aan de kassa van het Zaantheater.