Kerstmusical met een vleugje grumor: ‘Zaanse Nachtmerrie’

De FluXus Musical Academy speelt op zaterdag 17 en zondag 18 december ‘Een Zaanse Nachtmerrie’ op de FluXus-locatie Verkadefabriek. Een griezelige Kerstcomedy voor de hele familie met een vleugje ‘grumor’ (griezelen én humor) gebaseerd op het bekende verhaal ‘A Nightmare before Christmas’.

Reserveer snel je kaarten via klantenservice@fluxus.nl!

De Musical Academy, bekend van o.a. ‘Code Monet’, ‘Het Geheim van de Zaanstreek’ en ‘Pinokkio, maar dan anders’, neemt je dit keer mee in de wereld van Jack uit Halloweenstad. Jack komt in aanraking met de wonderlijke magie van de Saense Kerststad en besluit haar lugubere vrienden mee te nemen naar deze vreugdevolle nieuwe wereld, waar vrolijke liedjes worden gezongen en de lichtjes fonkelen. Jack raakt betoverd en al snel wil zij de rol van de kerstman overnemen. Het standaard kerstverhaal krijgt hierdoor een hele andere wending…

Over de Musical Academy

De Musical Academy bestaat uit een groep talentvolle amateur zang-, dans- en theaterleerlingen in de leeftijd van 6 tot 60 jaar. Tekst en regie door Majanka Fröhlich, zangcoach Daphne Groot, choreografie door Linda Kok en Susanna Kranenburg.

 

Deze spannende en komische familiemusical ‘Een Zaanse Nachtmerrie’ is op zaterdag 17 december te zien om 18.30 en 20.30 uur. Op zondag 18 december om 17.00 uur en 19.00 uur. Tickets van € 7,50 zijn te reserveren via klantenservice@fluxus.nl en te betalen aan de deur (Pin Only).