Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

De Bullekerk heeft zich de afgelopen twee jaar gevestigd als een podium waar veel bijzondere  voorstellingen en concerten plaatsvinden. Een plek waar niet alleen bezoekers, maar ook artiesten graag komen. Voor het nieuwe seizoen heeft ‘De Bull’ weer veel mooie concerten op het programma staan. Zo zijn er tributes van The Beatles, The Eagles, Pink Floyd, Billy Joel, Bruce Springsteen, Sting, Adele, Simon & Garfunkel en The Everly Brothers, maar er zijn ook intieme, gezellige luisterconcerten.
Tribute – Battle of the Bands
Een aantal van de tributes die komend seizoen in de Bullekerk te beluisteren zijn hebben de finale gehaald van de Tribute – Battle of the Bands, dat in de eerste maanden van het jaar te zien was in het gelijknamige tv-programma op SBS6. Eén daarvan is dit seizoen nog te zien: Celebrating Amy, een indrukwekkend concert met muziek van de veel te vroeg overleden Amy Winehouse. Ook Alexander Broussard komt dit seizoen nog naar de Bullekerk, en wel  met een Italiaans programma. Het concert van Roberto Jacketti & The Scooters, dat dit seizoen zou plaatsvinden, is verplaatst naar komend seizoen.

Luisterconcerten

Ook zijn er intieme luisterconcerten, zoals de concerten van Hans Visser & Irena Filippova, Marjolein Meijers, Carel Kraayenhof & Leoni Jansen, Marcel Kapteijn & The Raindogs, Camadou, Sam Saxton, Laura Fygi, Lenny Kuhr en de kerstconcerten van Nol & Debora en Petra Berger. Het Cinemusic Orkest komt terug met nieuwe filmmuziek, gespeeld door een 32-koppig orkest. Pianist Wouter Harbers komt weer met koffieconcerten op de woensdagochtend. En natuurlijk is er weer ruimte voor amateurorkesten en amateurgezelschappen.

Koormiddagen en dansavonden
Het Popup Choir komt komend seizoen weer elke maand naar de Bullekerk, waar Maarten en Tijmen de deelnemers een nieuwe popsong aanleren. Ook is er elke maand een dansavond: lekker dansen op muziek van een bekende dj. Ook dit seizoen nog!

Uitgaan in de Bullekerk voelt als thuiskomen: persoonlijk en altijd gezellig!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.bullekerk.nl.