Het Zaantheaters sluit seizoen af met exclusieve preview van de nieuwste Arno Schuitemaker & gratis theaterposters ophalen

De officiële zomervakantie komt eraan, maar op de valreep komt het Zaantheater met twee exclusieve activiteiten.

Exclusieve danspreview van nieuwe creatie van vooruitstrevende choreograaf Arno Schuitemaker
Drie dagen voor de wereldpremière van de nieuwe dansvoorstelling van choreograaf Arno Schuitemaker, wordt er een zeer exclusieve preview gegeven in het Zaantheater. Schuitemaker wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende makers van het moment. Zijn werk wordt geprezen om de hypnotiserende kracht en om de inventieve vormen die hij creëert. In 2019 won hij voor The Way You Sound Tonight de Zwaan voor meest indrukwekkende dansproductie. Hij doorbreekt de grenzen tussen dans, performance, beeldende kunst en clubcultuur. Zijn nieuwste creatie After After, gaat op Julidans in ITA in wereldpremière. 

De preview van After After is exclusief voor Vrienden van het Zaantheater. Wil je in de toekomst ook bij exclusieve previews aanwezig zijn? Word van Vriend van het Zaantheater! Vriend ben je al vanaf €30,- per seizoen, en krijg naast previews voorrang op het bestellen van tickets en ontvang altijd als eerste nieuws. Meer informatie Zaantheater.nl/vrienden.

Haal GRATIS posters op!

Voorafgaand aan de preview, opent het Zaantheater haar deuren voor een ander (openbaar) event. Elk seizoen ontvangt het theater veel posters van de artiesten die komen spelen. Te zonde om weg te gooien. Want wist je dat je theaterposters prima kunt gebruiken als origineel cadeaupapier of om je boeken mee te kaften? Natuurlijk kun je ze ook gewoon aan de muur hangen!

Donderdag 4 juli kun je komen neuzen tussen posters van het afgelopen seizoen, denk aan de boys van Rundfunk, Pieter Derks, Nabil, Ronald Goedemondt, Simone Kleinsma, Alex Klaasen, Conny Janssen, Rapunzel, Peppa Pig en nog heel veel meer! Van 18.00 tot 20.00 uur liggen alle overgebleven posters voor je uitgestald in de foyer. Wees er snel bij, want op=op.

Exclusieve preview After After, de nieuwste creatie van choreograaf Arno Schuitemaker

Do 4 juli – 19.30 uur

Albert Heijnzaal Zaantheater

Alleen toegankelijk voor Vrienden van het Zaantheater

 Haal GRATIS posters op!

Do 4 juli – 18.00 en 20.00 uur

Foyer Zaantheater

Meer informatie: Zaantheater.nl