Gezocht: Tuinen en acts voor amateurkunstfestival Gluren bij de Buren in Zaanstad

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Op zondag 30 juni 2024 vindt de vierde editie van het amateurkunstenfestival Gluren bij de Buren Zaanstad plaats. Tijdens dit evenement treden er ongeveer 60 lokale amateur podiumkunstenaars op in 60 tuinen verspreid over de hele gemeente. De optredens vinden plaats tussen 13:00 – 18:00, duren 30 minuten en zijn gratis te bezoeken. Wees welkom bij een van de locaties bij jou in de buurt en laat je verrassen door lokaal talent!

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater.
Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met lokale sociale en culturele organisaties. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl. 

Zelf meedoen met jouw tuin of act? Aanmelden kan t/m 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl

Vragen over het evenement? Mail dan naar: zaanstad@glurenbijdeburen.nl