Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner bezoekt ‘De kracht van het familiebedrijf’

Datum/Tijd
do 07-03-2024
17:00 - 20:30 uur

Locatie
Zaandam
-
-

Categorieën


Leden van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner – en introducees – zijn op donderdag 7 maart van harte welkom om op bedrijfsbezoek te gaan en ‘de kracht van het familiebedrijf’ te ervaren. 

Van hobby naar volwaardig autoschadeherstelbedrijf. Dat is wat Karel van Oudenaren, samen met zijn zoon Renzo, dochter Mariska en schoonzoon Ton, in 52 jaar bereikt heeft. Wat begon in de achtertuin van zijn ouders waar Karel voor zijn plezier autoschades herstelde, is met hard werken uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met een grote naamsbekendheid. Recent maakte het bedrijf een – letterlijke – overstap naar de andere kant van de Provincialeweg om op Oud Zaenden nummer 10 in een gloednieuw pand klaar voor de toekomst te zijn.

Over het behaalde succes laat ook het recent opgeleverde nieuwe bedrijfspand geen twijfel bestaan. Hier leveren dagelijks zo’n 25 mensen op en top vakwerk. Een hecht team, zo bleek toen Karel noodgedwongen een stapje terug moest doen. Zijn kinderen namen de leiding over en zullen dat, ook nu het met Karel gelukkig weer beter gaat, blijven doen. Hoe is deze overname in gang gezet, hoe heeft iedereen dat ervaren en hoe gaat het nu? De familie Van Oudenaren vertelt het de aanwezigen graag.

Deze bijeenkomst combineert een gepassioneerd ondernemersverhaal en inzicht in hoe schadeherstel werkt, met netwerken en lekker eten. De catering wordt verzorgd door Astrid van der Meer van Eat&Meet. Wie erbij wil zijn en de sfeer van de Zaanse zakenclub wil ervaren kan zich aanmelden op: www.ticketkantoor.nl/shop/decorner. De kosten bedragen €12,50 (drankjes en diner) voor leden en €25,- voor niet-leden. 

Inloop vanaf 17.00 uur, eindtijd 20.30 uur. Goed om te weten: je kunt gratis parkeren op het terrein.