Zaans Poppanel III

Datum/Tijd
zo 16-06-2024
19:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


16JUNZAANS POPPANEL IIIMET TARAH OUWERKERK, LISA BERKHOUT, RUBEN HOEKE EN HOST LINDA WILLEMSZOONPodium DE FLUX19:30GRATIS ENTREE

Na twee succesvolle edities is het tijd voor het derde Zaanse Poppanel! Zondagavond 16 juni komen drie belangrijke schakels uit de Zaanse muziekscene samen: Ruben Hoeke, Tarah Ouwerkerk en Lisa Berkhout delen hun kijk en ervaringen binnen de Zaanse- en Nederlandse muziekscene met het publiek. Host Linda Willemszoon praat mee met de inhoudelijke kennis over de Zaanse popcultuur. Zij zal het gesprek leiden met de blik op de toekomst en wat er nodig is voor een levendige popcultuur en wat voor lessen we kunnen leren.

De entree is gratis dus wees welkom! Er zijn wel maar een beperkt aantal zitplaatsen, dus wees op tijd als je daar gebruik van wilt maken. Uiteraard zijn er wel voldoende staanplaatsen.

Tarah Ouwerkerk
Is sinds jaar en dag actief als zangeres in verschillende bands en muzikale projecten en je kunt haar tegenkomen op poppodia, festivals en in theaters. Momenteel werkt ze met haar band The Selfish aan een EP en zingt ze als backingvocalist bij onder andere Zaanse bluesroots band The Damned And Dirty en Pink Floyd Tribute Mister Pink.Tarah is ook zangdocent en geeft zangles en stemtraining bij Zangstudio Tarah in Zaandam. Afgelopen februari is ze toegetreden tot het bestuur van de NVZ: de beroepsvereniging voor bevoegde zangdocenten in Nederland.

Lisa Berkhout
Volgt snel!

Ruben Hoeke

Gitarist Ruben Hoeke uit Krommenie kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’.