Hollandse avond bij De Flux

Datum/Tijd
zo 23-06-2024
19:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


23JUNHOLLANDSE AVONDBENJAMIN, DAKXS, LEVI EGGINK + DJ BARRY BRAND19:30TICKETS

VOORVERKOOP  € 7,50

DEURVERKOOP  € 10,-

Hollands avond in DE FLUX! Meezingen en handen zwaaien gegarandeerd met Benjamin, Levi, DAKXS en DJ Barry Brand.

DJ Barry Brand
Barry Brand is al jaren actief op het gebied van entertainment, draaien en presentatie. Zo werkte hij al eerder voor de drive-in shows van Veronica, 100%NL, Q-music, Radio Decibel, de Bolle Jan Show en Café Tante Roosje On-tour en hoor je hem dagelijks op de radio als DJ bij WildFM met zijn middagshow Brand in de Middag van 16.00 tot 18.00 uur.

‘Barry voelt als geen andere iedere sfeer aan en maakt van elk evenement een ongekend succes.’

Benjamin
De Zaanse Benjamin van de Logt deed twee jaar geleden mee aan de TPG-post Sterrenjacht en drong hiermee door tot de finale in een uitverkocht Carré. Door het optreden in Carré kwamen er zoveel positieve reacties los dat hij meer en meer is gaan zingen. Tegenwoordig is hij een vaak geboekte artiest in binnen- en buitenland en op 23 juni vind je Benjamin bij ons in DE FLUX! Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige nummers van o.a André Hazes, Eddy Walsh, Guus Meeuwis, Wolter Kroes en anderen.

Zijn motto: ‘Als de mensen het naar hun zin hebben, heb ik een topavond’.

Dakxs
De Zaanse volkszanger Dakxs weet al sinds 9-jarige leeftijd mensen te entertainen met zijn zangkunsten. Zo heeft hij al op grote podia gestaan (waaronder Babbels Live), maar staat hij ook op veel feesten, in kroegen en doet hij mee aan talentenjachten door heel Nederland. In 2021 bracht Dakxs zijn debuutsingle uit: Tsjakkie Dikkie Boem, waarna in 2023 zijn single ‘Voor jou en voor mij’ volgde.