Totally Spice – A Spice Girls Tribute

Datum/Tijd
vr 04-10-2024
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Ze streden hard om een plek in de finale van het enorm populaire tv-programma The Tribute: Battle of the Bands. Helaas gingen ze niet met de winst naar huis, maar wel met een nieuwe schare fans. En voor die fans is daar nu hun show A Spice Grils Tribute.

Totally Spice neemt je mee terug naar de jaren ’90. Naar de girlpower, naar de plateaulaarzen, naar de Spice up your life, naar Ginger, Scary, Baby, Sporty en Posh. PEOPLE OF THE WORLD SPICE UP YOUR LIFE!

Totally Spice: A Spice Girls Tribute! is een show waarin het ene hoogtepunt het andere opvolgt. Hierbij mogen de iconische looks en originele danspasjes natuurlijk niet ontbreken! Alle bekende nummers passeren de revue. Leef je uit en zing mee met o.a. ‘Stop’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Say You’ll Be There’, ‘Mama’ en natuurlijk ‘Wannabe’!

Extra achtergrondinformatie
Totally Spice, opgericht in 2013, is het geesteskind van Sanne de Jong. Een toegewijde fan van de Spice Girls die voornemens was de magie van de muziek van de oorspronkelijke groep in leven te houden en naar een nieuw publiek te brengen. Er werden diverse audities gehouden om artiesten te vinden die niet alleen over muzikaal talent beschikten, maar ook bij de unieke persoonlijkheden van Scary, Baby, Sporty, Ginger en Posh Spice pasten. Na een lange zoektocht is dit gelukt, dichter bij the real thing kom je niet!

Albert HeijnzaalBestel