Bee Gees Forever – You Should be Dancing

Datum/Tijd
do 14-11-2024 - vr 15-11-2024
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Inmiddels kent heel Nederland ze, want afgelopen winter verrasten de mannen van tributeband Bee Gees Forever elke zaterdagavond kijkers, publiek én jury van het SBS6 tv-programma The Tribute – Battle of the Bands. Met maar liefst een score van drie 10-en van de jury én een 9,6 van het publiek wonnen ze zeer overtuigend in de finale van het programma en mogen ze zich met alle recht dé beste tributeband van Nederland noemen. Reden voor een groot feest, ze duiken meteen de theaters in voor een heerlijke tribute avond vol Bee Gees.

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal… en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen… en dat werd hoog tijd! 

You Should be Dancing wordt een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten!