The Billy Joel Experience – The Album Tour

Datum/Tijd
za 25-05-2024
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Een show waarbij het publiek zélf bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Je bepaalt als bezoeker vooraf de setlist door op je favoriete nummers te stemmen. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Vóór de pauze speelt de band een van de twaalf albums van ‘piano man’ Billy Joel en na de pauze een aantal van z’n greatest hits. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen en hoe de setlist eruit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard. In de afgelopen vier jaar stond z’n band op poppodia en in theaters door het hele land. In 2022 speelden ze nog voor een uitverkochte Ziggo Dome. The Billy Joel Experience stond op verschillende toonaangevende festivals en deed mee aan maar liefst 5 tv-programma’s. Met succes: bij het SBS6-programma The Tribute: Battle Of The Band kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

Kies vooraf je favoriete nummers
Via een speciale webpagina (www.billyjoelexperience.nl/stemmen) bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Hoe dat gaat? Heel gemakkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits.

Cast
Alexander Broussard: piano & lead vocals
Danny de Louw: drums
Dennis Servais: toetsen & backing vocals
Freek Volkers: gitaar & backing vocals
Marcello Briganti: bas & backing vocals
Robbert Tuinhof: saxofoons, fluit, mondharmonica, gitaar, piano, accordeon

Fotograaf: Robert Smit (bewerking Joran van Liempt)

Creatives
T&M: Billy Joel
Regie: Alexander Broussard

Dit is een zitconcert.

Tickets: € 25 (+ € 1,50 reserveringskosten)