Brucified – Tribute to Bruce Springsteen

Datum/Tijd
vr 10-05-2024
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Brucified, een van de bands die bekend geworden is door The Battle – Tribute of the Bands komt weer terug! De band was al eerder te beluisteren in de Bullekerk en komt op veler verzoek op 9 maart 2024 weer terug.

De succesvolle band brengt een meer dan waardige ode aan de beste nog levende rock & roll legende Bruce Springsteen. Brucified speelt de muziek van Bruce Springsteen met stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren, brullende saxofoon, synthesizergeluid, piano en backing vocals. Alles voor het geluid dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft. Laat je meevoeren in hun enthousiasme, met Steve, Max, Roy, Clarence, Patty, Nils, Garry, Danny en Bruce.

Bruce Springsteen was zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met zijn E Street Band werd hij legendarisch en veroverde hij een vaste plek in alle hitparades. Zijn muziek heeft een niet te onderschatten invloed gehad en zijn populariteit blijft tot op heden onverminderd groot.

Geniet van een concert van ‘The Boss’, uitgevoerd door Brucified. Een meer dan waardige act en eerbetoon aan Bruce Springsteen & de E Street Band!

Tickets: € 24,50 (plus € 1,50 reserveringskosten)