Rapunzel – De Musical (vanaf 4 jaar)

Datum/Tijd
zo 02-06-2024
13:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Een sprookjesachtige musical vol betoverende liedjes en schitterende kostuums over het meisje met prachtig lang haar. Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne nu Rapunzel de Musical naar het theater.

In deze humorvolle familiemusical gaat de moeder van de mooie prinses Rapunzel op zoek naar de gouden schaar – de enige schaar waarmee haar dochters magische lange haren kunnen worden geknipt. Een kappersknecht en molenaarszoon raken vervolgens verwikkeld in een hilarische strijd om Rapunzels hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

 

Albert HeijnzaalBestel