Open Dag bij Anna’s huis

Datum/Tijd
za 03-02-2024
11:00 - 14:00 uur

Locatie
Centrum voor Leven met kanker | Anna's huis
Zorgboulevard Koningin Julianaplein 18
1502 DV Zaandam

Categorieën


Open Dag bij Anna’s huis op zaterdag 3 februari 2024

 Anna’s huis, Centrum voor leven met en na kanker, opent op zaterdag 3 februari haar deuren voor een speciale Open Dag in het kader van Wereldkankerdag. Het evenement zal worden opgeluisterd door een intiem huiskamerconcert van Maarten Peters. En tegelijkertijd krijgen bezoekers de mogelijkheid om binnen te kijken en te horen wat wij kunnen betekenen voor mensen die te maken hebben, of hebben gehad, met kanker. Als kers op de taart openen we graag onze deuren na onze recente inpandige verbouwing.

Programma hoogtepunten:

  • 12:00-12:30 uur Huiskamerconcert Maarten Peters: Geniet van de prachtige muziek van Maarten Peters, die met zijn ontroerende teksten en betoverende melodieën een speciale sfeer zal creëren.
  • Onthulling van het vernieuwde Anna’s huis: Ontdek na de recente verbouwing het vernieuwde interieur en ervaar de warme en gastvrije sfeer van Anna’s huis. We laten graag de verbeteringen zien die zijn aangebracht om de akoestiek te verbeteren zodat er meerdere activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden zonder teveel storende geluiden.
  • Informatieve rondleidingen: Leer meer over de verschillende activiteiten en bijeenkomsten die aangeboden worden in Anna’s huis.
  • Ontmoeting met onze deskundige vrijwilligers: Spreek met onze deskundige en ervaren vrijwilligers, zoals gastvrouwen en -heren, activiteitenbegeleiders en professionals die klaarstaan om vragen te beantwoorden over de ondersteuning die wij kunnen bieden aan iedereen die zelf of als naaste te maken heeft, of heeft gehad, met kanker.

Anna’s huis verwelkomt iedereen die geïnteresseerd is om kennis te maken met het centrum en de mensen die er werken. Of je nu zelf met kanker te maken hebt (of hebt gehad) of een van je dierbaren. Je kunt bij Anna’s huis terecht voor een luisterend oor, ontspannende activiteiten, ontmoetingsgroepen en diverse themabijeenkomsten. Ook voor jongeren tussen de 18 en 39 jaar bieden wij ondersteuning en is er een ontmoetingsgroep met activiteiten voor deze leeftijdscategorie.

We hopen u te mogen verwelkomen op deze speciale dag.

 Over Anna’s huis:

Anna’s huis is een (na)zorgcentrum, waaronder een van de functies een inloophuis is, maar waar ook fysieke activiteiten en coaching sessies worden aangeboden. Je kunt er zonder afspraak binnenlopen voor een kop koffie of thee. Wij kunnen je helpen om in contact te komen met lotgenoten en het verkrijgen van deskundig advies en hulp bij het leven met kanker.

 Over Maarten Peters:

Maarten Peters Maarten Peters is sing-and songwriter en schrijft liedjes voor zichzelf en voor andere grote Nederlandse artiesten. Daarnaast heeft hij maatschappelijke goede doelen geadopteerd en is hij een muzikale kracht bij Alpe d’HuZes, Voor deze stichting die, voor KWF Kankerbestrijding elk jaar in Frankrijk met 5000 deelnemers de Alpe d’Huez bedwingt in de strijd tegen kanker, schreef Maarten diverse liedjes waarvan ‘Het Alpe d’HuZes-lied’, ‘Dichter bij de hemel kom ik niet‘ en ‘Hoop’ de bekendste zijn. Maarten heeft eerder bij zusterhuis Huis aan het Water een prachtig lied ten gehore gebracht en op 3 februari zal hij van 12:00 – 12:30 uur een huiskamerconcert geven voor Anna’s huis.

Details van de Open dag:

 Datum:          Zaterdag 3 februari 2024

 Tijd:               11:00 – 14:00 uur

Locatie:        Anna’s huis, Centrum voor leven met en na kanker Zaanstreek, Zorgboulevard, Koningin Julianaplein 18, 1502 DV Zaandam

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Femke Flietstra of Claudia Wieringa via 075-7719027