Oh Johnny in Droomland

Datum/Tijd
za 03-02-2024
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Een hemels theatraal levenslied met o.a. Frans Mulder en Marjolijn Touw

100 jaar geleden werd de immens populaire zanger Johnny Jordaan geboren. Nog steeds klinken de beroemde liedjes van deze legende in cafés en op feestjes. Nederlied brengt een muzikale ode aan de legendarische zanger met o.a. Frans Mulder en Marjolijn Touw in de hoofdrol. 

In ‘Oh Johnny in Droomland’ treffen we Tante Leen, Johnny Jordaan en Willy Alberti aan in de hemel. En geloof het of niet, er bestaat daar een afdeling Jordaan! Hun beschermengel probeert ter plekke alles in goede banen te leiden. Maar wie rammelt daar aan de poorten van het Paradijs en is deze persoon wel welkom? En kan met de komst van die vreemde gast de lieve vrede worden bewaard? Gelukkig treffen de drie ook vele lieve overleden vrienden en familieleden aan in dit Droomland.

‘Oh Johnny in Droomland’ is een feest der herkenning, omlijst met prachtige (Jordaan) liederen, zoals: ‘Zal er ooit een Jordaan in de hemel bestaan’, ‘De afgekeurde woning’, ‘Droomland’, ‘De zon schijnt voor iedereen’ en ‘Mijn ouwe Amstelstad’.

Na de geweldige successen met de Kerstshows rond de grote drie uit de Jordaan, brengt Nederlied met deze nieuwe sfeermusical een theatraal eerbetoon aan een van Mokums grootste zangers: Johnny Jordaan. Laat je verrassen door dit feestelijke verhaal, vol met muziek, verdriet, humor en bijzondere gasten.

Albert HeijnzaalBestel