Levenskunst in De Vuister

Datum/Tijd
do 15-12-2022
14:00 - 16:00 uur

Locatie
Buurthuis De Vuister
Molenwerf 44
1541 WR Koog aan de Zaan

Categorie├źn


Is uw kring kleiner geworden en wilt u nieuwe mensen leren kennen? Wilt u graag praten over onderwerpen die met het dagelijkse leven te maken hebben? Sluit u dan aan bij de Gespreksgroep Levenskunst Westerkoog.
De Gespreksgroepen Levenskunst zijn gebaseerd op balans in het leven. Op het hebben van eigen regie, het ontwikkelen van eigen kracht en aangaan van nieuwe relaties. Als we ouder worden wordt door verschillende omstandigheden onze kring kleiner, terwijl we elkaar juist dan zo hard nodig hebben. Sociaal isolement ligt op de loer. Mensen hebben mensen nodig, we hebben aandacht nodig en we willen van ons af praten.
In de gespreksgroepen werken wij eraan om mensen met elkaar te verbinden door met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. Tegelijkertijd ontstaat een andere kijk op maatschappelijke ontwikkelingen. Met de groep werken we eraan om energie te steken in nieuwe dingen, zaken waar we wat aan hebben.
Start vanaf 15 september (daarna iedere 3de donderdag van de maand) in Buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44, 1541 WR, Koog aan de Zaan. Het is een vrije inloop en er zijn geen kosten aan verbonden. 
Voor meer informatie neem contact op met de groepsleiders:  Agaath Vermast, 075-6873551 of Ada Wechgelaar 06-28233933