Kinderactiviteit

Datum/Tijd
zo 07-01-2024
13:00 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Elke zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Eens per maand, elke tweede zondag van de maand, wordt er voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. 

De kinderactiviteit op elke tweede zondag van de maand is voorafgaand aan de film. Om 13.00 uur starten we met de activiteit en daarna begint de film om 14.00 uur. M.u.v. de zomervakantie als de kinderactiviteit met vakantie is, is er in de andere schoolvakanties vaak een extra activiteit. Kijk voor data en tijden van deze activiteiten en de aansluitende film in de agenda.

Wat doen we tijdens de kinderactiviteit?
Maximaal tien kinderen (4+) knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de hal, natuurlijk wordt er ook gezorgd voor wat lekkers en te drinken. De kosten zijn € 7,00 voor een filmkaartje (deze dient u zelf online te boeken via de filmpagina) + € 2,50 voor de activiteit (te betalen aan de kassa bij aanvang van de activiteit) per kind.

Begeleiders betalen enkel € 7,00 voor de film

Aanmelden voor de kinderactiviteit
Aanmelden voor de activiteit kan tot één dag van tevoren, uiterlijk 12.00 uur, via: kinderfilm@de-fabriek.nl. Let op, de inschrijving is pas geldig als u van ons een bevestiging via de email heeft ontvangen. Het kan namelijk zijn dat de groep al vol zit. Mocht dat het geval zijn, dan ontvangt u geen bevestiging en kan uw kind helaas niet deelnemen aan de activiteit. Dat spijt ons bij voorbaat zeer en wij hopen u dan de volgende maand te zullen treffen!

Gesproken taal:
Genre: kinderactiviteit
Speelduur: 60 min
Cast:

https://www.de-fabriek.nl/films/1460-kinderactiviteit.html