Kinderactiviteit

Datum/Tijd
zo 21-07-2024
13:00 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Elke zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Iedere schoolvakantie wordt er een zondag voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. Op 21 juli vieren we de start van de zomervakantie met Binnenstebuiten 2! De activiteit is voor kinderen van vier jaar en ouder.

De kinderactiviteit is voorafgaand aan de film. Om 13.00 uur starten we met de activiteit en daarna begint de film om 14.00 uur. 

Wat doen we tijdens de kinderactiviteit?
Maximaal twaalf kinderen (vier jaar of ouder) knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de foyer, natuurlijk wordt er ook gezorgd voor wat lekkers en te drinken. De kosten zijn € 7,50 voor een filmkaartje (online te boeken via onze website) + € 2,50 voor de activiteit (zowel online als aan de kassa verkrijgbaar) per kind.

Begeleiders betalen enkel € 7,50 voor de film

Aanmelden voor de kinderactiviteit
Aanmelden voor de activiteit kan door online een kaartje te kopen, uiterlijk 12.00 uur, via: kinderfilm@de-fabriek.nl. Let op, de inschrijving is pas geldig als u van ons een bevestiging via de email heeft ontvangen. Het kan namelijk zijn dat de groep al vol zit.

Gesproken taal:
Genre:
Speelduur: 60 min
Cast:

https://www.de-fabriek.nl/films/40-kinderactiviteit.html