Het Zaans Showorkest – ‘n pikketanussie

Datum/Tijd
za 20-01-2024
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Youtube Screenshot Zaans Showorkest

Ook dit jaar staat het Zaans Showorkest weer op de planken van het Zaantheater met een verrassend nieuwjaarsconcert. In een bomvolle show laat het 60 muzikanten tellende orkest zich horen met bekend en onbekend repertoire.

Dit jaar bewandelt het orkest het pad van het levenslied, liederen vol passie, verdriet en waarin het leven wordt gevierd. Niet alleen Nederlands werk, maar ook meeslepende muziek uit Italië, Argenfinië en Turkije komt voorbij.
Het orkest wordt ondersteund door zanger Maarten Peters, zangeres Tarah Ouwerkerk en de mysterieuze klanken van ney- virtuoos Sinan Arat (bekend van het Nederlands Blazers Ensemble). Met zijn ‘ney’ (fluit) zal hij het publiek in hogere en buitenlandse sferen brengen. ‘Good old’ Marcel Kramer zal de show presenteren en natuurlijk kan een meezingmedley dan niet ontbreken. Dansschool Dancebase uit Krommenie zal de sfeer omlijsten met hun verrassende
choreografieën. Zo komt het leven uit de hele wereld samen in één show.
Het orkest heeft met de Mail Company in Zaandam afspraken gemaakt over een diner. Voorafgaand aan de show is het mogelijk om gezellig samen uit eten te gaan en daarna een bezoek te brengen aan onze show ‘n Pikketanussie. Dus een compleet avondje uit. 
Via de website van het orkest www.hetzaansshoworkest.nl is het mogelijk kaarten te bestellen voor de show en voor het diner. Kaarten voor de show zijn ook rechtstreeks te bestellen via de website van het Zaantheater.
 
Albert HeijnzaalBestel