Concert bij Kaarslicht | Utrecht String Quartet

Datum/Tijd
za 24-02-2024
20:00 uur

Locatie
De Jisper Kerk
Dorpsstraat 119
1546 LH Jisp

Categorieën


Utrecht String Quartet

24 februari 2024 I strijkkwartet

Muziek en musici die mensen in het hart raken

De leden van het Utrecht String Quartet doen wat ze de afgelopen 30 jaren steeds met enorm veel passie hebben gedaan: volledig toegewijd de mooiste kamermuziek spelen. Ze treden niet alleen wereldwijd en op de belangrijkste podia in Nederland op, maar ook met plezier op kleinere podia in eigen land, zoals zaterdag 24 februari in Jisp.

De vier musici vinden elkaar in hun diepste drijfveer om kamermuziek te maken: een fantastische ervaring creëren die mensen in het hart raakt, met als uitgangspunt mooie muziek en bijzondere componisten. De jeugdige bravoure uit de beginperiode is na dertig jaar verrijkt met de kracht van intens samenzijn en inzicht.

Dit strijkkwartet beleeft veel plezier aan het spelen van bekende muziek en zijn zich er terdege bewust van dat grote componisten tijdloze meesterwerken schreven. Het Utrecht String Quartet heeft echter ook een uitstekende reputatie verworven met de zoektocht naar zoekgeraakt en vergeten repertoire en met hun samenwerking met hedendaagse componisten. In Jisp spelen ze o.a. stukken van Van Bree, Martin en Beethoven.

De kaarten kosten € 20 per concert. Kaarten reserveert u via reserveren@concertjisp.nl of kijk op de site voor het telefoonnummer.

Bekijk de concertagenda en video’s van de musici op www.concertjisp.nl