Benefiet muziekavond Ronde Tafel 72 Zaanstreek ten bate kinderafdeling ZMC

Datum/Tijd
za 10-02-2024
20:00 uur

Locatie
Batavia 1894
Veerdijk 39
1531 MS Wormer

Categorieën


“Een Qwiek.up is een soort projector waarmee kinderen die aan het ziekenhuisbed gekluisterd zijn toch films kunnen zien. Die worden op het plafond en wanden geprojecteerd. Zo hebben ze toch enigszins het idee even buiten te zijn. Met ons event Zaanpreski op zaterdag 10 februari willen we geld bijeen zamelen zodat de kinderafdeling van het ZMC zo’n Qwiek.up kan aanschaffen”, licht Jordy Bennis toe. 
 
Wolter Kroes maakt er altijd een feestje van, dus ook op Zaanpreski.
Wolter Kroes maakt er altijd een feestje van, dus ook op Zaanpreski. (Foto: William Rutten)

Feestavond met optreden zangers Wolter Kroes en Benjamin van der Logt

 De woordvoerder van de serviceclub  Ronde Tafel 72 Zaanstreek hoopt niet alleen dat er via de benefietavond  voldoende geld wordt ingezameld voor dit goede doel maar spreekt ook van een gezellig feestje. 

“Batavia 1894 en de Batavia Bar, de vinden aan de Veerdijk in Wormer, vormen de perfecte plek om een leuk feestje te houden. De zaal staat deze avond volledig in het teken van dit gezellige Zaanse feest voor het goede doel. Zo treden ook zanger Benjamin van der Logt op en niemand minder dan Wolter Kroes.” Ook DJ Brosius is van de (feest)partij.  

Geld voor Qwiek.up 

Tafel 72 heeft dit jaar gekozen om geld in te zamelen voor de kinderafdeling van het ZMC, het gaat altijd om een Zaans goed doel.