Alexander Broussard speelt Billy Joel in de Maria Magdalenakerk Wormer

Datum/Tijd
zo 18-02-2024
14:30 uur

Locatie
Maria Magdalena kerk Wormer
Dorpsstraat 351
1531 HJ Wormer

Categorieën


In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv, dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers!

Zondagmiddag 18 februari

Maria Magdalenakerk Dorpsstraat 351 Wormer , aanvang 14.30 u, 

kaarten €17,50 via www.concertenwormer.nl of reserveren op 075-6421282