Agenda Filmtheater De Fabriek speelweek 8 t/m 14 juni

Deze week in De Fabriek. Landelijke première: Allelujah, Stars at Noon, Utama. Special: Cineville x FabriekSneak, Royal Opera House: Il trovatore. Volgende week: Werner Herzog retrospectief met inleiding, Music & Movie Night: Little Richard

Landelijke première: Allelujah

Wanneer de geriatrische afdeling van een klein ziekenhuis in Yorkshire met sluiting wordt bedreigd laten personeel, bewoners en vrijwilligers dat niet zomaar gebeuren. Een lokale nieuwsploeg komt filmen hoe de huldiging van zuster Gilpin voorbereid wordt. Het koor oefent, de speech is voorbereid en iedereen hoopt dat het een groot feest wordt. Daar kan toch niks misgaan?

Met een fenomenale cast, waaronder Judi Dench en Derek Jacobi als patiënten en Jennifer Saunders (Absolutely Fabulous) als zuster Gilpin. Van de schrijver van The Lady in the Van.

Vanaf juni draaien we i.s.m. Cineville elke tweede donderdag van de maand een Sneak Preview; een verrassingsfilm die nog niet in de bioscopen draait en je dus als eerste ziet. Voor iedereen toegankelijk voor slechts € 8,50. Heb je een Cinevillepas, dan kan je natuurlijk gratis naar binnen! Extra leuk voor Cinevillers, sinds donderdag 1 juni krijg je iedere donderdag in ons café een alcoholarme Hula Hula IPA (0,3%) van Brouwerij HOOP als je een vegan burger bestelt. Ga je naar de Sneak Preview? Dan krijg je op vertoon van je Cinevillepas sowieso een Hula Hula IPA mee de zaal in, voor niks!
De eerste FabriekSneak i.s.m. Cineville is deze week te zien op donderdag 8 juni. We beginnen meteen goed met een langverwachte nieuwe film.

Donderdag 08 juni

Vrijdag 09 juni

Zaterdag 10 juni

Zondag 11 juni

  Maandag 12 juni

Dinsdag 13 juni

Woensdag 14 juni