Agenda Filmtheater De Fabriek speelweek 21 t/m 27 september

Deze week in De Fabriek. Landelijke première: Toen we van de Duitsers verloren, Onder de blote hemel, Golda, Il Colibrì, Upon Entry. Kinderfilm: Rosa, de kleine bloemenfee. Specials: Toen we van de Duitsers verloren met Q&A Zaanse regisseur Guido van Driel, Openingsfilm Nederlands Film Festival: Sweet Dreams, Slotfilm Nederlands Film Festival: Zomervacht, Bodemdierendagen: Onder het maaiveld junior. Volgende week: A Little Life. Binnenkort: Filmclub.

Landelijke première ‘Toen we van de Duitsers verloren’ met Q&A
Zomer, 1974. Het is de dag na de verloren wereldkampioensfinalewedstrijd tussen Duitsland en Nederland. Het is stil op straat en de stad heeft een flinke kater. Jonas loopt Daan tegen het lijf en hoewel ze geen vrienden zijn, trekken ze op deze saaie zomerdag samen op. Ze zijn namelijk allebei op zoek naar hun klasgenoot Karsten. Ondertussen hangt de vermissing van Catootje als een donkere wolk boven de jongens.
Op de premièredag, donderdag 21 september, komt de Zaanse regisseur van deze film Guido van Driel bij ons langs voor een Q&A na de film. Kaarten voor deze avond zijn apart te koop.

Donderdag 21 september

Vrijdag 22 september

Zaterdag 23 september

Zondag 24 september

  Maandag 25 september

Dinsdag 26 september

Woensdag 27 september