Agenda Filmtheater De Fabriek 21 t/m 27 december 2023

Prettige feestdagen gewenst vanuit De Fabriek! Hoewel we op maandag 25 december (eerste kerstdag) gesloten zijn, hierbij toch het weekoverzicht waarin we je op de hoogte houden over nieuwe premières en specials. Zaterdag 23 december Wonka in de originele versie
Gebaseerd op het bijzondere personage in Sjakie en de chocoladefabriek, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. In Wonka is te zien op welke wonderbaarlijke wijze ‘s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.
Van regisseur en scenarist Paul King, bekend van de alom geliefde Paddington-films. ★★★★ NRC, de Volkskrant. ‘Aanstekelijke warmte… potentiële kerstklassieker… schaamteloos hartverwarmend’ Het Parool.

Om het je makkelijk te maken zo vlak voor de feestdagen staat het programma voor de komende twee speelweken al online. Kijk dus al gerust vooruit op onze site om te zien waar je in de kerstvakantie naartoe wilt.

Donderdag 21 december

Vrijdag 22 december

Zaterdag 23 december

Zondag 24 december

  Dinsdag 26 december

Woensdag 27 december