Agenda de Fabriek speelweek 10 t/m 16 november

Deze week in De Fabriek. Landelijke première: The Son, Holy Spider. Special: Kinderactiviteit bij Nelly Rapp, Lazzaro Felice i.s.m. Zaans Autisme Loket, The Royal Ballet: Een diamantenviering. Ballet van The Royal Ballet, live te zien vanuit Londen, in Een diamentenviering, met gratis prosecco in de pauze! De kinderactiviteit gaat weer los waarbij we maskers gaan maken voor de film Nelly Rapp over monstervangers, een beetje eng maar heel stoer! Met het Zaans Autisme Loket vertonen we het recente Italiaanse meesterwerk Lazzaro Felice (2018), inclusief introductie en nagesprek over het thema.

 KINDERACTIVITEIT BIJ NELLY RAPP vindt plaats op zondag 13 november om 13.00

https://www.de-fabriek.nl/films/1063-nelly+rapp+met+kinderactiviteit.html

Op zondag 13 november is het tijd voor een nieuwe kinderactiviteit! De film die we vertonen is Nelly Rapp (9+) waarin Nelly en haar hond London de herfstvakantie doorbrengen in het grote, oude huis van haar oom Hannibal. Haar oom blijkt samen met een geheim genootschap monsters op te sporen! En dat wil Nelly ook graag doen, monsteragent worden! Tijdens de kinderactiviteit bedenk en maak je deze keer een eigen monster voor op je raam! Van karton en doorzichtig papier. Kleurig, vrolijk en ook een beetje eng!

 THE SON gaat in landelijke première op donderdag 10 november om 19.50 uur. De film is verder te zien op vrijdag 11 november 21.10, zaterdag 12 november 18.50, zondag 13 november 20.00, maandag 14 november 19.50, dinsdag 15 november 19.50 en woensdag 16 november 14.50.

https://www.de-fabriek.nl/films/1041-the+son.html

Na The Father is The Son het tweede deel van deze prachtige familietrilogie. Jaren na de scheiding van zijn ouders wil de opstandige en sombere 17-jarige Nicholas niet langer bij zijn moeder wonen. Zijn vader Peter en diens nieuwe partner nemen Nicholas in huis in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader voor hem was.

HOLY SPIDER gaat in landelijke première op donderdag 10 november 20.00 uur. De film is verder te zien op vrijdag 11 november 21.20, zaterdag 12 november 21.30, zondag 13 november 20.10 en dinsdag 15 november 20.10.

https://www.de-fabriek.nl/films/1029-holy+spider.html

 Journalist Rahimi arriveert in Mashhad, de heiligste stad van Iran. Ze onderzoekt een reeks moorden op prostituees. Ze merkt al snel dat ze als vrouw haar plaats dient te kennen. Terwijl de moordenaar nieuwe slachtoffers maakt, neemt Rahimi steeds grotere risico’s om achter de identiteit van de ‘spider killer’ te komen. Een onconventionele thriller, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 LAZZARO FELICE I.S.M. ZAANS AUTISME LOKET is te zien op dinsdag 15 november 19.50

https://www.de-fabriek.nl/films/1059-lazzaro+felice+ism+zaans+autisme+loket.html

Op de grens van magie en realisme, temidden van zonovergoten Italiaanse tabaksvelden, speelt het moderne sprookje Lazzaro Felice zich af. Plattelandsjongen Lazzaro, geboren en getogen in het geïsoleerde dorpje Inviolata, is de goedheid zelve en staat altijd voor iedereen klaar. De mensen om hem heen bestempelen hem als ‘simpel van geest’ en maken hier gretig gebruik van. Inclusief introductie en nagesprek.

THE ROYAL BALLET: EEN DIAMANTENVIERING is live vanuit Londen te zien op woensdag 16 november 20.15

https://www.de-fabriek.nl/films/954-royal+opera+house+20222023+the+royal+ballet+een+diamanten+viering.html

 De fantastische solisten van The Royal Ballet verzorgen een avond die u niet mag missen. Hun sprankelend talent leent zich bij uitstek voor een diamanten feest. Dit programma, dat het zestigjarig bestaan van The Friends of Covent Garden viert, brengt hulde aan de ongelooflijke steun van alle ROH Friends uit zowel het verleden als het heden. Uw ticket is inclusief een glaasje prosecco tijdens de pauze!

WEEKAGENDA OVERIGE TITELS 10 T/M 16 NOVEMBER

CLOSE

FISHERMAN’S FRIENDS: ONE AND ALL

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

WILD PORT OF EUROPE

TORI ET LOKITA

ARCOSIS

GOOD LUCK TO YOU, LEO GRANDE

MOONAGE DAYDREAM

COMPETENCIA OFICIAL

HET VERZWIJGEN

LAS BESTIAS

UN BEAU MATIN

ZEE VAN TIJD

THE STRANGER

TOTEM

EL HOUB

BOILING POINT

KNOR & KONING WORST

—————–

Filmtheater De Fabriek

www.de-fabriek.nl

Jan Sijbrandsteeg 12

1502 BA Zaandam

Bezoek onze social mediapagina’s:

Facebook: https://www.facebook.com/filmtheater.defabriek

Twitter: https://twitter.com/fabriekzaandam

Instagram: https://www.instagram.com/defabriekzdam

De website is te vinden op: www.de-fabriek.nl

Bellen tijdens openingstijden kan naar: 075-6311993

Kaartverkoop kan online via www.de-fabriek.nl. Vanaf een half uur voor aanvang van de eerste film kunt uw kaartjes ook kopen bij de filmkassa, ook voor vertoningen op latere dagen.

—————–