Toneel Burgermans Bruiloft

Wanneer

zo 17-11-2024    
15:30

Waar

Zaans Toneelhuis | Theatermijn
Cornelis van Uitgeeststraat 2, Zaandam, 1508 EH

Evenement type

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, burger en de tekst 'bewerking Aukje Hinfelaar regie Bart van Heel decor Gürhan Etker licht Patrick Jonker BURGERMANS Bruiloft TRY-OUT met nagesprek Een komische voorstelling over een bruiloftsfeest dat totaal ontspoort. Bertolt Brecht schreef dit stuk л 1919. Tokodrama speelt het anno 2024 in de stijl van Brecht. Kunnen we Onš in 2024 nog openstellen voor de ander? Kиnлen we nog over ons eigen gelijk heen stappen? Waar is de verbinding? Een bittere en erg vrolijke voorstelling. ZONDAG 17 NOV. 15:30 UUR Entree も70 ZAANS TONEELHUIS reserveren vva www.zaanstoneelhuis.nl ni WWW zaansto neethwis'

Tokodrama speelt ‘Burgermansbruiloft’, een komische voorstelling van Bertolt Brecht uit 1919, over een bruiloftsfeest dat totaal ontspoord.
Het stuk wordt in de stijl van Brecht gespeeld, maar dan anno 2024. Kunnen we ons in 2024 nog openstellen voor de ander? Kunnen we nog over ons eigen gelijk heen stappen? Waar is de verbinding? Het belooft een bittere, maar erg vrolijke voorstelling te worden.
Na de voorstelling is er een openbaar nagesprek met regisseur Bart van Heel.