Mijn leven? Daar kun je wel een boek over schrijven! – Middag van het Levensboek

Wanneer

zo 20-10-2024    
14:00

Waar

De Bieb Krommenie
Heiligeweg 170, Krommenie, 1561 DM

Evenement type

Op zondag 20 oktober 2024 vanaf 14.00 uur organiseert het schrijverscollectief van Humanitas Zaanstreek Waterland de Middag van het Levensboek. 

Het Levensboek is één van de vele activiteiten van Humanitas. Mensen vertellen hun levensverhaal aan vrijwilligers van het collectief die er in samenspraak met de verteller een boek van maken. Voor kleinkinderen, kinderen, voor vrienden of voor wie het maar lezen wil.

Op zondagmiddag 20 oktober staan zes recent verschenen levensboeken centraal tijdens een feestelijke bijeenkomst in De BIEB voor de Zaanstreek, Heiligeweg 170, Krommenie. De deuren gaan open om 13.30 uur. Het programma start om 14.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Schrijvers en vertellers worden geïnterviewd door Erik Schaap, bekend van levensverhalen en historische boeken over de Zaanstreek en de oorlog.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en bedoeld voor de vertellers van het levensverhaal en hun naaste familie en vrienden en voor de vrijwilligers die het opschrijven. Daarnaast is iedereen die geïnteresseerd is in het schrijven of vertellen van een levensverhaal van harte welkom.

Is uw belangstelling gewekt? Kom ook!

Meer informatie bij Mieke Trienekens mieke-trienekens@leon-thissen.nl