Reprise ‘Ambacht in Beeld’ masterclass saggarfiring

Wanneer

zo 03-11-2024    
13:15

Waar

Raku Experience
Klaverland 12, Wormer

Evenement type

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
 
Afgelopen weekend vond het evenement ‘Ambacht in Beeld’ plaats, waar 16 enthousiaste cursisten de kans kregen om hun creativiteit te uiten en ervaring op te doen met saggarfiring. Dit bijzondere proces van stoken heeft geleid tot verrassend mooie resultaten, waarbij maar liefst 100% van de werken heel is gebleven. De blijdschap onder de cursisten was duidelijk merkbaar, met een mix van ervaren keramisten en nieuwkomers die voor het eerst met keramiek aan de slag gingen.
### Uniek Proces
Deze editie was niet gebruikelijk, aangezien de deelnemers schalen en vazen hebben gekregen die zij allemaal mee naar huis konden nemen.
### Voorzien van Nieuwe Kansen
Mocht je er afgelopen weekend niet bij zijn geweest, maak je dan geen zorgen! Er zijn nog twee mogelijkheden om deze bijzondere ervaring mee te maken. Voor slechts €150 in plaats van €225 kun je deelnemen aan één van de komende masterclasses, die plaatsvinden op 3 november en 15 december.
### Masterclass Informatie
De masterclass duurt 3,5 uur en biedt een uitgebreide leerervaring waarin je alles leert over het saggarfiring proces. Elke deelnemer stookt twee werken, die zij na de sessie mee naar huis krijgen. Dit is een uitstekende kans voor zowel beginners als gevorderden om hun vaardigheden uit te breiden en te genieten van het ambacht.
### Conclusie
Al met al was ‘Ambacht in Beeld’ een inspirerende en succesvolle gebeurtenis. De combinatie van creativiteit, techniek en blije gezichten maakt het een ervaring die deelnemers niet snel zullen vergeten. Mis de kans niet om je aan te melden voor de volgende masterclasses en laat je creativiteit de vrije loop!