Open avond – Join the popchoir Project FAB !

Wanneer

wo 02-10-2024    
19:30 - 21:00

Waar

De Kamer
Dam 32 A, Zaandam

Evenement type

Kan een afbeelding zijn van muziekinstrument en tekst

Vanaf 16 oktober waait er een frisse muzikale wind door de Zaanstreek met de komst van Project FAB!, een nieuwe vocal group speciaal voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Onder leiding van dirigente en zangcoach Mindel Smid krijgen deelnemers aan dit unieke project wekelijks les in zangtechnieken terwijl ze samen de nieuwste hits en popklassiekers repeteren. Het project start op 16 oktober en sluit in april 2025 af met een optreden. Op 2 oktober is een open avond voor meer informatie en kennismaking met de dirigente. Natuurlijk wordt er dan ook gezongen.

Een passie voor muziek, het ontdekken van de eigen stem en het ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen; dat is de kern van Project FAB! De repetities zijn op woensdagavond bij De Kamer op de Dam 53A in Zaandam en bieden jongeren een plek waar ze zich muzikaal kunnen uiten. Iedereen is welkom, met en zonder ervaring en de kosten zijn laag; €15 per maand, €89 voor het hele project en met de ZaansePas zelfs helemaal gratis. Tussentijds instromen is mogelijk. Zo kan iedereen meedoen! 

Voor meer informatie: www.popkoorlef.nl/project-fab/

Opgeven kan via mail: projectfabzaanstad@gmail.com ovv naam, tel.nr. en leeftijd. 

Het project is een initiatief van Joke Machielse en Ria den Hollander, dagelijks bestuur van het Zaanse Popkoor LEF! Wij hebben met onze grote wens om in onze regio een popkoor voor de jeugd op te richten, wat er nu niet is, aansluiting gevonden bij de actie Kangoeroekoren van de Nederlandse Korenbond. Zij hebben ons initiatief geselecteerd om onze regio te vertegenwoordigen en staan ons bij met advies en budget.