Opening seizoen Zaans Toneelhuis

Wanneer

za 14-09-2024    
10:00 - 14:00

Waar

Zaans Toneelhuis | Theatermijn
Cornelis van Uitgeeststraat 2, Zaandam, 1508 EH

Evenement type

Het Zaans Toneelhuis viert opening van het theaterseizoen met een feestelijke dag vol activiteiten.

Het twee jaar jonge Zaans Toneelhuis staat nu al bol met activiteiten voor de Zaanse jeugd, culturele cursussen, repeterende en voorstelling spelende verenigingen en (jonge) professionals. Een deel daarvan heeft deze maak- en speelplek voor cultuur tot hun thuisbasis gemaakt. Het hele jaar door repeteren zij in het theater of geven daar hun cultuurlessen.

Op 14 september zet het Zaans Toneelhuis daarom samen met deze creatieve huisgenoten de deuren open voor jong en ouder om kennis te maken met wat ze dit seizoen in petto hebben.

Voor de jeugd is er schmink en staat het hele arsenaal van Circus Kristal klaar om onder begeleiding je eigen act te repeteren. Er zijn korte proeflessen te volgen van de jeugdtheaterschool van Theatermijn en kan je je eigen theater bouwen tijdens het Kinderatelier van MAAK ’T.

Ouders en andere geïnteresseerden kunnen meedoen met Biodanza voor Iedereen, je kan meelezen met de Toneelleesclub en kennismaken met het nieuwe initiatief Dungeons & Dragons Zaanstad. Ook zal Toneelgroep WTG een open repetitie houden.
Het volledige programma is te zien op de website van het Zaans Toneelhuis www.zaanstoneelhuis.nl

Zaans Toneelhuis is de culturele plek voor lokale verenigingen, docenten en makers op gebied van de podiumkunsten om les te kunnen geven, te repeteren of op te treden op één plek in eigen stad.

Wanneer:        14 september
Hoe laat:         10:00 – 14:00 uur

Kosten:           Gratis
Waar:              Zaans Toneelhuis

                        Cornelis van Uitgeeststraat 2

                        Zaandam (Kogerveld)