Concert bij Kaarslicht | Veelbelovend pianotalent Nikola Meeuwsen opent concertseizoen in Jisp

Wanneer

za 21-09-2024    
20:15

Waar

De Jisper Kerk
Dorpsstraat 46, Jisp, 1546 LK

Evenement type

Nikola Meeuwsen 

De getalenteerde jonge pianist Nikola Meeuwsen zal op zaterdag 21 september 2024 het nieuwe concertseizoen openen in de Jisper Kerk. Meeuwsen, geboren in 2002, heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Het concert belooft een muzikale reis te worden met werken van Bach, Schumann en Beethoven. Hoogtepunt van de avond is Beethoven’s majestueuze Hammerklavier sonate, een van de meest uitdagende werken uit het pianorepertoire.

Meeuwsen’s carrière heeft een hoge vlucht genomen sinds zijn vorige optreden in Jisp. In januari 2024 maakte hij zijn avondvullende solodebuut in het Concertgebouw en in 2025 zal hij voor de derde keer als solist optreden met het Residentie Orkest. Hij won als jongste musicus ooit de Grachtenfestivalprijs en was in 2023 artist in residence van dit Amsterdamse festival.

Zijn talent wordt ook internationaal erkend. Meeuwsen heeft opgetreden in prestigieuze zalen zoals de Dvořák Zaal in Praag en ontving lovende kritieken voor zijn optreden in Schotland.Voor dit speciale concert in Jisp zal Meeuwsen spelen op een Fazioli vleugel, een instrument van uitzonderlijke kwaliteit.

Het concert begint om 20:15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €21 per stuk, of als onderdeel van een seizoensabonnement voor slechts €18 per concert

Praktische informatie

De concerten vinden plaats in de sfeervolle Jisperkerk, bekend om haar uitstekende akoestiek. Een abonnement voor het hele seizoen kost slechts €18 per concert. Reserveringen kunnen worden gemaakt via reserveringen@concertjisp.nl.

Bekijk de concertagenda op concertjisp.nl.

www.concertjisp.nl