Van ‘sluis tot sluis’ met KV Jason uit Krommenie

Wanneer

za 31-08-2024 - zo 01-09-2024    
09:00

Waar

Kanovereniging Jason
Busch 3, Krommenie, 1562 HH

Evenement type

Kanovereniging Jason uit Krommenie houdt op 31 augustus en 1 september haar traditionele Suis tot Sluis kanotochten. Op beide dagen hebben de deelnemers de keuze uit een korte tocht van circa 10 tot 14 km en een lange tocht van circa 20 tot 25 km. 

Samen in de sluis, ja gezellig...
Samen in de sluis, ja gezellig… (Foto: aangeleverd)
 

Inschrijven kan op beide dagen vanaf 9.00 uur bij KV Jason aan de Busch 3 in Krommenie. Om 9.30 uur vertrekken de deelnemers vanaf het clubgebouw.

Routes

Op zaterdag staat een tocht door het Wormer- en Jisperveld op de planning. Op zondag wordt er een tocht langs de Zaanse Schans gevaren. Onderweg wordt een molen bezocht. Uiteraard worden op beide dagen meerdere sluizen gepasseerd.

Op zaterdagavond is er een gezamenlijke maaltijd, waarvoor ‘s ochtends kan worden ingeschreven. Tevens is er ’s avonds een mogelijkheid om een SUP-tochtje te maken.

Aanmelden

Het is niet verplicht om lid te zijn van een kanovereniging om deel te nemen, maar kano-ervaring is wel vereist. Begeleiding bij de tochten wordt verzorgd door een flink aantal vrijwilligers van KV Jason en men krijgt een routebeschrijving mee. Er kan gekampeerd worden. Meer informatie en aanmelden via sluis@kvjason.nl.