Nieuw in Krommenie: Gezond Natuur Wandelen

Wanneer

di 06-08-2024    
10:00

Waar

Evean Rosariumhorst
Rosariumpark 2, Krommenie, 1561 TV

Evenement type

Naast de verschillende activiteiten van diverse organisaties voor senioren wordt er iedere week gewandeld. Met de wekelijkse wandelingen van Gezond Natuur Wandelen beleef je het groen in de omgeving met andere ogen. De opzet is ook om zo buurtgenoten te leren kennen, wat meer te bewegen en om met elkaar te genieten van de wisselende seizoenen.
Al wandelend de mooiste plekjes in Krommenie ontdekken.
Al wandelend de mooiste plekjes in Krommenie ontdekken. (Foto: Dirk Karten)

Iedere week houdt Gezond Natuur Wandelen op een vast uur wandelgezelligheid. En dat het hele jaar door en op meer dan 100 locaties door heel Nederland. Nu ook in Krommenie.

Iedereen die het leuk vindt om met een groep op stap te gaan, is van harte welkom. Rustig aan met de bedoeling om te genieten van het in beweging zijn, van de natuur en van elkaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop kun je voor eigen rekening een kopje koffie of thee drinken.

Rustig tempo

Tijdens het wandelen wordt er ook aandacht besteed aan de houding door het doen van enkele oefeningen. Gezond Natuur Wandelen is elke dinsdag om 10.00 vanaf Verpleeghuis Rosariumhorst. Tijdens deze wandeling wordt er in een rustig tempo gelopen, aangepast op het kunnen van de deelnemers, eventueel met wandelstok of rollator. De wandeling duurt cira 30 tot 45 minuten.