Winterpresentatie 2024 van het Margriet Eshuijs PopKoor

Datum/Tijd
za 10-02-2024
20:00 uur

Locatie
Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

Categorieën


Kan een afbeelding zijn van 8 mensen
Zaterdagavond 10 februari 2024 zingt het Margriet Eshuijs PopKoor in de mooie Vermaning te Wormerveer.
Een jaar na “De ode aan Margriet” presenteert het Margriet Eshuijs PopKoor zich opnieuw aan u met de Winterpresentatie 2024. Ditmaal in de Wormerveerse Vermaning. Een plaats met mooie herinneringen, aangezien wij hier in 2019 samen met Margriet Eshuijs The Merry Christmas Show hebben verzorgd.
Met warme en sfeervolle liedjes als ‘Afterglow’, ‘Can’t help falling in love ’ en het mooie ‘Songbird, maar ook met swingende nummers als ’Oh happy day’, ‘California dreaming’ en ‘Fire’ hopen we u ook dit jaar een mooie avond te kunnen bezorgen.
Daarnaast zullen wij, met trots, twee nieuwe liedjes aan u presenteren; ‘Window of hope’ en ‘I’m still standing’. Beide arrangementen zijn voor ons gemaakt door Co Vergouwen. Alle overige zangarrangementen zijn op maat gemaakt door Margriet Eshuijs. Daarmee heeft en behoudt het koor zijn eigen ‘sound en stijl’.
Uiteraard sluiten we de avond weer af met het lied wat voor ons zo belangrijk is geworden de afgelopen jaren “Something inside so strong’.
Dit alles onder begeleiding van onze dirigente Jerney Molenaar.
Op onze website vindt u meer informatie over het koor. Wilt u alvast iets van ons horen? Onze CD ‘Room with a view’ is te beluisteren op de streamingsdiensten en daarnaast ook te koop via onze website.
En natuurlijk zijn er leuke clips van ons koor te vinden op Youtube.