Voorjaarstrainingen skivereniging Zaanstreek Waterland in het Twiske

Datum/Tijd
za 03-02-2024
09:15 uur

Locatie
Tennisclub 't Twiske
Twiskeweg 99
1511 BW Oostzaan

Categorieën


De skivereniging Zaanstreek Waterland verzorgt in het recreatiegebied Het Twiske met ingang van zaterdag 3 februari twintig voorjaarstrainingen. Heerlijk sporten in de buitenlucht onder leiding van gediplomeerde trainers in een mooie omgeving met gelijkgestemde mensen en het is nog gezond ook.
Van hardlopen, wandelen tot bootcamp en Nordic Walking
Mooi is ook dat iedereen kan kiezen uit verschillende groepen. Houd je van hardlopen? Dan is Sportfit groep 1 de beste keus. Houd je van wandelen met tussendoor wat bootcamp oefeningen? Daar is de groep Sportfit 2 mee bezig. En dan is er ook nog de Nordic Walking groep: wandelen met speciale stokken (poles) waarbij alle spieren van het lichaam worden getraind.
Opzet
Alle groepen komen elke zaterdag om 9.15 uur samen op het parkeerterrein van Tennisclub ’t Twiske aan de Twiskeweg 99 in Oostzaan en na afloop rond 10.15 uur is het koffie- of theetijd. Even fijn ontspannen en nagenieten. Gezelligheid en saamhorigheid staan centraal. 
Gratis proefles
Wie wil meedoen kan vrijblijvend langskomen en een gratis proefles volgen. Neem wel gemakkelijke kleding mee en trek goede schoenen aan. Nordic Walkingstokken zijn aanwezig en gratis te gebruiken. Graag even aanmelden, zodat de trainer op de hoogte is van je komst: e-mail sporten@skizw.nl
Meer weten? www.skizw.nl