Voorjaarsconcert van Muziekvereniging Harmoniecorps Tuindorp in De KunstGreep

Datum/Tijd
za 01-06-2024
20:00 uur

Locatie
De KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan

Categorieën


Muziekvereniging Harmoniecorps Tuindorp is verheugd om de aankondiging te doen van hun jaarlijkse voorjaarsconcert. Het evenement, dat plaatsvindt op zaterdag 1 juni 2024, belooft weer een spectaculaire muzikale avond te worden.

Het voorjaarsconcert van Harmoniecorps Tuindorp zal een breed scala aan muzikale genres en stijlen omvatten. Onder leiding van dirigent Bert Willemsen, zullen de muzikanten van het orkest weer een gevarieerd programma brengen dat hedendaagse composities en populaire melodieën omvat.

Het evenement vindt plaats in de prachtige concertzaal van Theater de Kunstgreep in Oostzaan. De combinatie van de uitstekende akoestiek en de gepassioneerde uitvoering van Harmoniecorps Tuindorp belooft een onvergetelijke avond voor alle liefhebbers van live muziek.

Het voorjaarsconcert van Harmoniecorps Tuindorp is een hoogtepunt van het seizoen en biedt een geweldige gelegenheid voor zowel muziekliefhebbers als de lokale gemeenschap om samen te komen en te genieten van een meeslepende muzikale ervaring. Kaartjes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Theater de Kunstgreep.