Tussen de cacaobonen bij Vollers

Datum/Tijd
za 29-06-2024 - zo 30-06-2024
10:00 - 17:00 uur

Locatie
Westzaan
-
-

Categorieën


Bekijk de overslag van cacao tijdens een rondleiding op de cacaoterminal van Vollers Holland

Vollers Holland is een vooraanstaand bedrijf in haven- en productlogistiek, dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder opslag, distributie, douaneafhandeling, transport en toegevoegde waarde diensten. Met hun eigen wagenpark en faciliteiten zorgen ze voor een efficiënte doorstroming van goederen voor zowel nationale als internationale klanten.

Tijdens de Zeehavendagen (alleen op zaterdag) opent het bedrijf de deuren voor het publiek. Dit bied je de kans om een keer met eigen ogen te zien wat een cacaoveem nou doet. Onder meer hoe het logistieke proces er bij Vollers uitziet op het moment dat de cacaobonen aan de kade zijn gelost.

Bereikbaarheid
Op 29 en 30 juni staat er een gratis pendelbus gereed bij de Oude Verkadefabriek aan de Westzijde die bezoekers afzetten en ophalen bij de bedrijven die meedoen aan de Zeehavendagen. Zo ook naar Vollers Holland. Deze service maakt deel uit van het activiteitenprogramma van Zeehavendagen Amsterdam en Zaanstad en bestaat uit onder meer havenrondvaarten, open schepen en demonstraties op het water. Je kunt ook op eigen gelegenheid Vollers bezoeken. De tour bij Vollers duurt gemiddeld een uur.

Adres
Achterspring 5
1551 NR
Westzaan