Tim Knol – Long Live Your Friends

Datum/Tijd
vr 20-09-2024
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Tim Knol brak op jonge leeftijd door als muzikant. Hij stond op Pinkpop en Lowlands en werd omarmd door de pers. Maar hij kwam ook zichzelf een paar keer goed tegen. Gelukkig was hij jong genoeg om op te krabbelen en zette hij zijn ervaringen om in muziek. Tim deelde lief en leed met de luisteraar, die met hem mee groeide en zo een zeer persoonlijk inkijkje kreeg in de psyche van de muzikant.

Tim heeft zichzelf de afgelopen jaren opnieuw uitgevonden. Met De Wandelclub trok hij eropuit en vond in de frisse buitenlucht en het actief bezig zijn een versie van zichzelf die fitter en frisser was dan ooit. Hij voelde zich ‘Lightyears Better’ en dat gevoel klinkt door in zijn muziek.

Voor zijn nieuwe album ‘Long Live Your Friends’ koos hij voor een andere benadering. Hij maakte veel gebruik van demo-opnamen op zijn telefoon, opgenomen bij hem thuis, in kleedkamers, op podia of onderweg. Op deze manier kwamen er regelmatig onderwerpen naar boven die hem op dat moment bezighielden, waardoor dit een zeer persoonlijk album is geworden. De nummers van dit nieuwe album zullen tijdens dit soloconcert te horen zijn.

Tim trad al een paar keer eerder bij ons op. We verwelkomen hem graag weer.

Dit is een zitconcert.

Tickets: € 20 (+ € 1,00 reserveringskosten)
Aan de deur: € 21,00