Theater van Vrienden – Kunstgalerie

Datum/Tijd
zo 04-02-2024
17:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Wij zijn een groep jonge Oekraïners die door de oorlog in Nederland terecht zijn gekomen. We kenden elkaar nog niet en hebben elkaar hier in Nederland ontmoet. Er verschenen veel getalenteerde mensen onder ons, we besloten ons te verenigen en een creatief centrum te creëren. Zo werd Theater van Vrienden geboren.

We willen onszelf aan het Nederlandse publiek laten zien. En omdat we de taal niet goed spreken, moeten we al onze ongeremde verbeeldingskracht en bekwame improvisatie gebruiken om begrijpelijk en interessant te zijn voor het publiek. Wij keken rond voor inspiratie. We bezochten diverse musea, lieten ons inspireren door de schitterende doeken van Nederlandse kunstenaars en maakten een voorstelling onder de naam ‘Kunstgalerie’.

Wij nodigen onze lieve kijkers uit in onze ‘Kunstgalerie’, waarin de schilderijen van Rembrandt, Van Gogh, Vermeer en anderen tot komen leven komen. Het publiek zal de geheime geschiedenis van de werken kunnen zien en zichzelf kunnen onderdompelen in de wereld van kunst, theater en fantasie.

‘Kunstgalerie’ is:
13 meesterwerken van beroemde meesters
13 verschillende verhalen
10 acteurs

Met deze voorstelling willen we alle Nederlanders en iedereen bedanken die zijn huis en hart voor ons heeft opengesteld. De ticketopbrengst komt ten goede aan ontwikkeling van Oekraïens theater in Nederland.

Inloop: 16.00 uur
Aanvang: 17.00 uur

Tickets: € 9,00 (+ € 1,00 reserveringskosten)