Tentoonstelling Tijdloos Meesterlijk

Datum/Tijd
za 24-02-2024 - zo 25-02-2024
11:00 - 17:00 uur

Locatie
Huize Barkeloo
Vlusch 8 A
1561 PN Krommenie

Categorieën


Kan een graphic zijn van 1 persoon en de tekst 'FREE ZATERDAG 24 EN ZONDAG 25 ENTRY FEBRUARI 11.00-17.00 UUR HUIZE BARKELOO KROMMENIE ADRES: VLUSCH 8, 1561 PN KROMMENIE S Caldtaang TENTOONSTELLING MEESTERLIJK OPENING ZATERDAG 24 FEBRUARI 11 UUR wwww.danielhaans.nl kunst@danielhaans.nl'

In het prachtige historische gebouw, in 1743 gebouwd en fungerend als Weeshuis, Godshuis en later Bejaardenhuis zullen dit weekend werken te zien zijn van Daniël Haans. U kunt prachtige landschappen en stillevens aanschouwen en deel uit de collectie scènes met poezen. Dramatiek en melancholiek is wat in het werk centraal staat en altijd komt heimwee en vergankelijkheid terug. De in 1981 geboren en getogen Krommeniëer Daniël Haans is autodidact en vanaf kinderleeftijd kunstenaar. Daarnaast is hij docent Beeldende kunst in het volwassenenonderwijs en Voortgezet Onderwijs Een oude ziel is de drijfveer, en ambachtelijk meesterschap tijdloos. Zelfs in de huidige tijd waarin concept kunst en modernisering ons om te oren vliegen blijft de schoonheid van werk waar het om gevoel gaat mensen altijd raken!
De opening Zaterdag 24 februari om 11 uur is onder het genot van een drankje en wat lekkers, waarna u tot zondag 25 februari om 17 uur de tentoonstelling kunt bezoeken. Het gehele weekend is Daniël persoonlijk aanwezig voor een meet en greet. De te bewonderen werken en een grote keur aan tekeningen, etsen en aquarellen zijn tevens beschikbaar om uw kunstcollectie te verrijken.
(Huize Barkeloo is momenteel het beste te bereiken via Het Blok. Parkeren kunt u het beste achter Huize Barkeloo waar een parkeerterrein is, of in de Mercurius straat)