Tangarine – Running in the Family

Datum/Tijd
vr 11-10-2024
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


foto Paul Bellaart

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers die samen muziek maken.

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog eens hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant.

Tijdens het theaterconcert ‘Running in the Family’ speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met eigen nummers van onder meer het recente album ‘Blank Cassette’.

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met ‘Running in the Family’ geeft Tangarine het muzikale antwoord.

Over ‘Running in the Family’ schreef Dagblad van het Noorden****: Prachtige harmonische samenzang en ijzersterke liedjes van grote melodische schoonheid. Ragfijn samenspel…ongelofelijk muzikaal.’

Arnout Brinks: gitaar en zang
Sander Brinks: gitaar en zang

Dit is een zitconcert
Tickets: € 16 (+ € 1,00 reserveringskosten)
Aan de deur: € 17,00

Klik op onderstaande foto voor de trailer